Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010 ,22:53

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΠΛΑ....

Το φαινόμενο είναι πάρα πολύ ανησυχητικό. Λίγο πριν την έλευση του νέου έτους σε ολόκληρη την Αθήνα και ειδικά στο κέντρο της πόλης όπου "συνωστίζονται¨ οι ¨οικονομικοί μας μετανάστες" αυτοί οι καλοί άνθρωποι που σχεδόν όλοι τους κρύβουν και από ένα όπλο στο σπίτι τους, λίγο πριν την έλευση του νέου έτους λοιπόν και κατά τη διάρκεια της νύχτας είχαν βγει στα μπαλκόνια, στις ταράτσες, ακόμα και στους δρόμους της πόλης με πιστόλια, τουφέκια και καλάσνικοφ (προσοχή, δεν μιλώ για καραμπίνες ούτε βαρελότα) και πυροβολούσαν κατά ριπάς για να "γιορτάσουν" τον ερχομό του νέου έτους κοινώς για να ξεσκουριάσουν τα καημένα τα οπλάκια τους...

Φυσικά η αστυνομία αγρόν ηγόραζε αφού σε σχετικό τηλεφώνημα απάντησε το κέντρο "ε, εντάξει πρωτοχρονιά έχουμε!!!!!!!" Και στην ερώτηση εάν επιτρέπεται μέσα στην πρωτεύουσα της Ελλάδος να γιορτάζουμε το νέο έτος με καλάσνικοφ, το κέντρο απάντησε, "ωραία, και τι μας προτείνετε να κάνουμε; Τι μπορούμε να κάνουμε;" Και ήρθε η απάντηση από μένα, "να πάτε να πνιγείτε και εσείς και ο πολιτικός και φυσικός σας προϊστάμενος, αυτό μπορείτε να το κάνετε;".

Τα ίδια φυσικά είχαν γίνει και πέρσι και την ίδια απάντηση είχαμε λάβει από την αστυνομία η οποία προφανώς έχει ξεβρακωθεί από τις εκάστοτε κυβερνήσεις της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. και έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά! Εάν δεν μπορούν όμως, τότε να παραιτηθούν γιατί τους πληρώνουμε για να μπορούν και όχι να μας ρωτάνε τι τους προτείνουμε να κάνουν!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

Το φαινόμενο αυτό μας αποδεικνύει ότι στην Αθήνα σήμερα, την πρωτεύουσα μίας ευρωπαϊκής υποτίθεται χώρας κράτους μέλους της Ε.Ε. υπάρχουν χιλιάδες όπλα και μάλιστα όπλα πολεμικά στα χέρια αγνώστων που δεν ξέρουμε καν τις βαθύτερες επιδιώξεις και σκοπούς τους για να τα κατέχουν.

Επίσης μας αποδεικνύει το γεγονός αυτό ότι το θράσος όλων αυτών έχει ξεφύγει πλέον από κάθε όριο, τη στιγμή που άφοβα και χωρίς κανέναν ενδοιασμό μέσα στην πρωτεύουσα της Ελλάδος βγάζουν τα πιστόλια και τα αυτόματα και πυροβολούν στο γάμο του Καραγκιόζη! Η δε αστυνομία και η πολιτεία παντελώς απούσες και αδιάφορες, δεν τους καίγεται καρφί για το εάν σήμερα στα σπίτια λαθραίων ή και παράνομα νομιμοποιημένων λαθρομεταναστών, υπάρχουν πολεμικά όπλα κατά χιλιάδες ούτε ιδρώνει το αυτάκι κανενός εάν μία σφαίρα εποστρακιστεί σε κάνα μπαλκόνι και πετύχει κάναν αθώο πολίτη μέσα στο σπίτι του!

Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση πρέπει να μας προβληματίσει έντονα και να αναλάβουν οι αρχές και η πολιτεία αμέσως τις ευθύνες τους. Χρειάζονται δραστικά μέτρα γιατί μιλάμε για ζήτημα υψίστης εθνικής ασφαλείας και κυρίως ασφαλείας του πολίτη. Τι κάνει ο Χρυσοχοΐδης, ο Καστανίδης και ο Γιωργάκης, ακόμα κοιμούνται;

Δραστικά μέτρα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Έλεγχος σε όλα τα σπίτια της Αθήνας και όχι μόνο, για την ανεύρεση των όπλων που «ξεσκουριάζουν» τις πρωτοχρονιές και τα Πάσχα.

Η οπλοκατοχή να γίνει κακούργημα και θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και δεκαετίες, τι περιμένετε κυρίες και κύριοι;

ΥΓΡΟ ΠΥΡ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου