Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2010 ,16:03

ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΥΠΡΟ, ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ... ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ...

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ 55ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ - ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΕ 4 ΚΙΛΑ ΗΡΩΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΔΥΟ 15ΧΡΟΝΑ ΕΛΛΗΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ. ΤΟ ΕΝΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ - ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ 84ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ - ΣΚΗΝΕΣ ΦΑΡ-ΟΥΕΣΤ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΔΥΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ - ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΕΚΤΙΜΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ...

Αν αυτό δεν είναι ΚΑΤΟΧΗ... Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί... Το φαινόμενο ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ και έμπειροι ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ εκτιμούν (οφ δε ρεκορντ πάντα) πως θα ενταθεί... ΚΙ ΑΛΛΟ... Η Αστυνομία ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΤΑΙ διαρκώς και συστηματικά και από τα γνωστά παράκεντρα και κέντρα εξουσίας αλλά και από το εσωτερικό της. Η Δικαιοσύνη ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ που δικάζονται για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ πράξεις χωρίς να τους επιβάλει ΟΥΤΕ ΑΠΕΛΑΣΗ και οι οποίοι ΑΣΦΑΛΩΣ συνεχίζουν το "θεάρεστο" έργο τους... Υπηρεσίες μας εξετάζουν ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ... Για την πολιτική εξουσία τους δημοσιογράφους, τα αφεντικά τους και τους άλλους που νομίζουν ότι είναι αντιπολίτευση... προς το παρόν καταγράφουμε... Προς το μέλλον αλίμονο τους...

Εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με επιμονή στο συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (που πρότεινε ο Ρήγας -άρθρο 37 στο Σύνταγμα- EΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στις 3 πρώτες εκλογές και ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, την Ελβετία και από ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ), μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία, με κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια.
Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!
Το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2002:
μαζεύτηκαν και έβαλαν σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τα ονόματα όσων ήθελαν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Ύστερα ψήφισε ο καθένας όσους είχε δικαίωμα, σύμφωνα με τους κανόνες των επίσημων εκλογών.
Και όσους βγήκαν πρώτοι σε ψήφους, ανεξάρτητα από ένταξη σε κόμμα ή όχι, τους έβαλαν στο μοναδικό ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών, και αποτέλεσαν το δημοτικό συμβούλιο που ήθελε το χωριό και όχι οι γραφειοκράτες!

http://enieopsifodeltio.wordpress.com
http://apps.facebook.com/causes/61685

http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html

http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm

http://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html
http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5788.html

Δημοσίευση σχολίου