Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010 ,13:14

Οι Αλβανοί και οι Πακιστανοί στο Δημόσιο.

Η «πράσινη» συμμορία συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο Πάκης

Όλα γίνονται κατόπιν σχεδίου.

Οι Πακιστανοί και οι Αλβανοί που θα πολιτογραφήσει ο Τζέφρης, θα μπορούν να προσληφθούν σε ένα χρόνο στο Δημόσιο. Το έχει κανονίσει ο Πάκης (Νόμος 3584/2007,αρθρο 12) «Οι πολιτιγραφημένοι μπορούν να γίνουν Δημόσιοι Υπάλληλοι ενα χρλονο μετά την πολιτογράφηση τους».
Έχουν ρυθμίσει και το «προβληματάκι» των μαφιόζων, των λαθρεμπόρων ανθρώπων.

Με το άρθρο 41 παρ.1 του νόμου 3721/2008, καταργήθηκε το κώλυμα πολιτογράφησης, για όσους έχουν παραβιάσει τον νόμο περί διακίνησης και εγκατάστασης αλλοδαπών.

Η βουλή ψηφίζει για τη Μαφία.

Οι ίδιοι οι νόμοι που ψήφισαν αποκαλύπτουν τα σχέδια τους. Και την μεθοδικότητα.
Ο Παυλόπουλος είναι φίλος και συνεργάτης του ανθρωπιστή ΑΛΕΒΙ(ζάτου).Μαζί και στο «Περιστύλιο».

Οι προδότες στο Γουδί.

Δελτίο των 11

3 σχόλια:

Ακομμάτιστοι Έλληνες Πολίτες είπε...

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ BLOGGERS

Αγαπητοί φίλοι bloggers

Είμαστε μία ομάδα νέων, που σκεφτόμαστε πατριωτικά και ανησυχούμε, ιδίως τον τελευταίο καιρό, για τις εξελίξεις στην πατρίδα μας. Οι αποφάσεις αφήνονται σε χέρια ανθρώπων που δεν μοιράζονται τις ίδιες αξίες με εμάς, και εμείς απλά τούς παρακολουθούμε, ανήμποροι να αντιδράσουμε. Στο διαδίκτυο τα πατριωτικά blogs κυριαρχούν, αλλά αν και πλειονότητα, είμαστε αδρανείς την στιγμή που η πατρίδα μάς χρειάζεται. Πολύ καλή η ενημέρωση από τα blogs αλλά δεν φτάνει.

Σκεφτήκαμε λοιπόν, ότι ήρθε ή ώρα να περάσουμε από την διαδικτυακή ενημέρωση στην ουσιαστική δράση. Πρέπει να κάνουμε την δύναμη των πατριωτών bloggers μετρήσιμη οντότητα, και από το περιθώριο να μπούμε στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Η προσπάθεια όλων μας μέσω του διαδικτύου δηλώνει περίτρανα την ακούραστη διάθεσή μας να αγωνιστούμε γι' αυτά που πιστεύουμε, για το καλό της πατρίδας. Καιρός λοιπόν να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Να ενώσουμε τις δυνάμεις των bloggers ώστε να καταστεί μετρήσιμη δύναμη με δράση και εκτός διαδικτύου. Το ερώτημα που εύλογα γεννάται είναι "πώς θα μπορέσουν οι Έλληνες πατριώτες bloggers να συντονιστούν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε όλη την Ελλάδα ;".

Είμαστε σίγουροι, ότι η πρόταση δεν σας αφήνει αδιάφορους και έχετε να προτείνετε ιδέες επί του θέματος. Γι΄ αυτό, σάς καλούμε, όλους εσάς τους πατριώτες bloggers, να γνωριστούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις για να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα.

Η πρόσκληση απεστάλη σε 105 ακομμάτιστους Έλληνες bloggers του πατριωτικού χώρου και αναμένουμε τις απαντήσεις σας στην ηλ. διεύθυνσή μας akommatistoi@gmail.com . Φίλοι bloggers , "Οι καιροί ου μενετοί".

Με εκτίμηση
Στέφανος, Μάριος, Γιάννης
http://akommatistoi.blogspot.com

Ακομμάτιστοι Έλληνες Πολίτες είπε...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ BLOGGERS

Αγαπητοί φίλοι bloggers

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, η πρώτη συνάντηση Ελλήνων πατριωτών bloggers, ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Μαΐου στις 7:30μμ, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ" (Παλλάδος 21 & Μιαούλη, 3ος όροφος, πλατεία Ψυρρή, πλησίον της στάσης ΗΣΑΠ / Μετρό "Μοναστηράκι").

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για την συμμετοχή σας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι η συγκεκριμένη αίθουσα, χωρητικότητας 50 ατόμων, θα είναι επαρκής.

Σας περιμένουμε, με δικές σας προτάσεις και ιδέες, με σκοπό να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για κοινή δράση, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί,

Με εκτίμηση
Στέφανος, Μάριος, Γιάννης
http://akommatistoi.blogspot.com

Y.Γ. Η ανακοίνωση απεστάλη σε 120 ακομμάτιστους Έλληνες bloggers του πατριωτικού χώρου.

Ανώνυμος είπε...

Οι φοβικοί τύραννοι δεν είναι παντοδύναμοι, αφού ηττήθηκαν σε Βιετνάμ και Αφγανιστάν, ενώ αλληλομισιούνται επίσης. Ούτε τον ήλιο, τα ηφαίστεια ή τις βαρυχειμωνιές μπορούν να ελέγξουν, κι ας περιαυτολογούν...
Πετρέλαιο-βενζίνη αυξήθηκαν 50% μέσα σε ένα χρόνο... ΤΙ θα τρώμε από την πετρελαιοεξαρτημένη γεωργία, μόλις φτάσουν τα 3-4 ευρώ το λίτρο;
Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010*) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες - το ίδιο και οι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ψευτοεναλλακτικές ΣΥΣΚΕΥΕΣ, που φτιάχνονται με σπατάλη καυσίμων-μετάλλων...), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και οι εγωμανείς δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά).
Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι ανοϊκοί για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, θα μας αραιώσουν για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου. Αλλά λογαριάζουν χωρίς την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ να ελέγξουν π.χ. τον ήλιο, τα ηφαίστεια, ενώ ούτε να ετοιμάσουν την τροφή τους μόνοι τους δεν μπορούν...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!
http://www.youtube.com/watch?v=EGYDNM0M4XE

*http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply

Δημοσίευση σχολίου